Exploradora de musica

Havensafari 2012

August 23rd 2012 in Uncategorized


Een unieke ontdekkingsreis door de Amsterdamse haven. Van 1 september tot 30 september 2012. Elke zaterdag van 19:00 tot 22.30 vanaf NDSM, ponton voor de IJkantine (Noord)

Stap aan boord! De Havensafari is een reis per boot die je meevoert door de inspirerende Amsterdamse haven. Laat je verrassen door fascinerende uitzichten. Luister naar levensechte verhalen terwijl de zon ondergaat achter het grootse havendecor. Ontdek plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek en ervaar de kracht van industrie en natuur. Ga het water op en beland in de wondere wereld van de vierde haven van Europa.

Een nieuw onderdeel is een kort bezoek aan het geheimzinnige Hembrugterrein. De Havensafari biedt nu de unieke kans om eens een kijkje te nemen bij een groot aantal rijks- en gemeentelijke monumenten op het voormalige militaire terrein.

Meer informatie website www.havensafari.nl

Persbericht Havensafari


Comments are closed.


Recent Comments
  • No comments