Exploradora de musica

Fra Fra Sound bij Keti Koti 2012 in Amsterdam

July 1st 2012 in Fra Fra Sound

Zondag 1 juli vindt de Nationale herdenking ter ere van de onafhankelijkheid van Suriname en de viering van de afschaffing van de slavernij plaats. Met om 14.30 uur op het hoofdpodium een spetterend concert van de Fra Fra Sound en op het ‘Boni Tula Oso’ podium voor Spokenword en debatten, Dave MacDonald met de groep “TIRI fu BARI”. I.s.m. de IKO Foundation.

In het project “De Stilte van het ongesproken Woord“ heeft MacDonald in samenwerking met pianist/componist Robin van Geerke een aantal gedichten van Suriname’s grote dichters Dobru (Robin Raveles) Trefossa (Frans Henri de Ziel) en Shrinivasi (Martinus Lutchman) op muziek gezet. Het werk van deze dichters mag zeker worden gezien als Cultureel Literair Erfgoed.

De vocale vertolkers zijn naast Dave MacDonald, Robert Harman Sordam, Lucas Shepherd, Raj Mohan, en Claudio (de Krentenkoning) Ritfeld. Speciale gastrollen zijn weggelegd voor Leonie Meijer (Finaliste The Voice of Holland) en Kelita Gallant (“Ik blijf je vrouw”). De vocalisten worden begeleid door Robin van Geerke, Eric Calmes, Yoran Vroom en Sanne Landvreugd.

Meer informatie


Comments are closed.