Exploradora de musica

Marinai, Profeti e Balene in de Radio 6 Luisterpaal

April 7th 2012 in Uncategorized


Op 14 mei 2012 komt muzikale vrijbuiter Vinicio Capossela naar Nederland, ter gelegenheid van zijn nieuwste (dubbel) CD ‘MARINAI, PROFETI E BALENE’. Capossela werd door de Sunday Times omschreven als “Italië’s grootste geheim” en door MOJO als “Italië’s meest intrigerende muzikale reiziger”. Vinicio Capossela ontvangt van ieder publiek gejuich en ovaties; zijn muziek is onnavolgbaar goed én extravagant. De Italiaan put uit een verscheidenheid aan invloeden: van Italiaanse folk tot Americana en Burleske. Vinicio Capossela wordt geroemd om zijn betoverende shows op het snijvlak van rock en theatrale podiumkunsten.

Luister nu naar de cd in de Radio 6 Luisterpaal:


Comments are closed.


Recent Comments
  • No comments